Da Poželiš Da Se Samoubiješ…

SG LOGO

Ja sam veliki fan devojaka koje su manje lepe spolja (quote: ”imaju to… nešto”) a prelepe “iznutra” (čitaj pametne). Pre koju godinicu sam se ušlogirao kad sam saznao da postoji stranica na kojoj su takve devojke, samo (polu)gole. Juhu! Dobro sad… Većina devojaka na stranici su goth ribe i imaju pirsinge i tetovaže, ali ja smatram da je to (u većini slučajeva) seksi.

sg01

Dakle onaj ko ima da plati 24$ godišnje, mozhe da gleda i da se pipka kol’ko god oće. Ne mora da se pipka naravno. Al’ kad je već platio svakako je poželjno da gleda. Kažu one za sebe: “We are an army of 1,462 unconventionally gorgeous pin-up girls devoted to changing your idea of what makes women beautiful.”

SG02

Na moje oduševljenje kad sam startovao sopstveni majspejs iznenadio sam se kad su me neke Suisajd Grlz dodale međ’ prijatelje. Naravno sve je to bila šarena laža u promotivne svrhe dok sa jednom nisam počeo da razmenjujem po koju. Poruku to jest. Većina američkih devojaka ne razgovara sa “prijateljima” ali moja omiljena je, eto, iz Francuske. To je valjda čini komunikativnijom (a i ne nosi brus).

SG03

Ono što nisam znao do skora je da Suicide Girls imaju veeeeeliku fan bazu u americi (koja prevazilazi andergraund ekipu na koju su nekada ciljali dok je još po koja slika bila za dž) te su se pojavile u epizodi CSI! Ne sećam se da l’ je bio Majami, Vegas ili Njujork… Samo znam da sam imao potrebu da odem u banku i naručim kreditnu karticu. Sutradan je razum prevladao pa nisam upao u zamku komada plastike koji za sobom ostavlja dugove na računu (i u pojedinim slučajevima ostatke kokaina od sinoć).

SG04

E da. Postoje sad i Suicide Boys. Al’ to već nije moja šolja čaja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s