Zlo i Naopako (Okreni Na Zabavu)!!!

Danas sam krenuo u civilnu vojsku. Ne bih da vas zamaram pojedinostima, ali uvali mi vojna komisija kosku OVOLIKU. Svakog dana od 9 do 15 časova ja sam na datom zadatku (uređivanje bašte, molersko-farbarski radovi i slično). Nema izvlačenja.

 

Pala je kiša. E tako se osećam.

 

I zato pijući ono-narandžasto-što-pravi-firma-iz-Atlante-deterdžentastog-ukusa-pomorandže, shvatio sam da moram da “okrenem na zabavu” (fuj jebote!) te počastim sebe čokoladom i pornićem.

 

chokolada

 

Izbor je pao na čokoladu-ljubičasto-belog-omota-imena-krave-sa-Alpa -i-devojke-iz-Srbije. Nisam je skoro jeo pa sam se iznenadio artificijelnošću iste. Ne sećam se da je bila tako jeziva nekada.

 

Nisam od onih što jedu samo “pticu-što-leti-nad-morem” ili “sve-najdivnije-vam-želimo” i nemam ta neka sećanja na ukus čokolade iz detinjstva. Tad se svašta jelo i nije se gledalo na brendove i/ili da li je došlo iz fabrike “mali-komunista-s-crvenom-maramom”, “zvuči-kao-KRŠ-al-je-ukusno” ili “ptica-poput-orla-a-ustvari-ime-prezime-i-nadimak-partizanke-iz-NOBa”. Jednostavno ova obična čokolada od gistro alpskog mleka ima ukus čokolade sa hemijom. Bez da se osećaš lepo nakon što je pojedeš.

 

hemija

 

Ostao mi je još samo pornić. Jack’s Big Ass Show 6 je moja šoljica čaja. Par silikonskih dupeta će da mi pomogne da mi dan bude makar malo lepši, a sutra u 9 sve ispočetka. Nadam se da ovaj Jack pravi puno filmova mesečno.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s